Pikantné hrudky v žemli
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
hrnček
vykostený bôčik
1
ks
vajce
2
PL
hladká múka
1
PL
cesnaková pasta
4
strúčiky
cesnaku
trochu
rasca
trochu
mleté čierne korenie
trochu
soľ
postup
1.
Vykostený bôčik pomeliemee, ochutíme cesnakom, rascou, okoreníme a osolíme. Pridáme hladkú múku a vajce, zmes dobre premiešame a vlhkou rukou formujeme hrudky.
2.
Dáme ich na plech a mierne podlejeme vodou. Pečieme v predhriatej rúre do zlatista a servírujeme s obložením a chlebom. Namiesto obloženia môžeme podávať zeleninový šalát.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.