Pridať recept

Grécky šalát s rybacími filetami

ingrediencie

1 ks
šalátová uhorka
4 ks
paradajka
2 ks
šalotka
100 g
olivy zelené
4 ks
rybie filé
trochu
hladká múka
2 PL
maslo

Marináda

3 PL
vínny ocot
6 PL
olivový olej
2 PL
petržlenová vňať
štipiek
soľ
1 KL
celé čierne korenie
200 g
syr Feta

postup

1.
Zeleninu umyjeme, podľa potreby ošúpeme a nakrájame na približne rovnaké kúsky. Všetku zeleninu preložíme do šalátovej misy a poriadne premiešame.
 
2.
V ďalšej miske zmiešame ocot, olivový olej, soľ, rozdrvené čierne korenie a petržlenovú vňať. Marinádu premiešame a vlejeme do misy so zeleninou.
3.
Rybie file dochutíme soľou, korením, obalíme ich v múke a opražíme na rozpálenom masle z oboch strán. Šalát servírujeme s na kúsky nakrájanou rybou a syrom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať