Ryžové guľky s tuniakom
4
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
250
g
jasmínová ryža
2
konzervy
tuniak vo vlastnej šťave
1
ks
cuketa
2
ks
jarná cibuľka
2
ks
vajce
2
hrnčeky
strúhanka
štipiek
soľ
štipiek
mleté čierne korenie
postup
1.
Rúru predhrejeme na 200°C. Ryžu uvaríme a premiešame s tuniakom, ktorého sme zbavili šťavy, nastrúhanou cuketou, nadrobno nakrájanou cibuľkou, vajíčkom a polovicou strúhanky.
2.
Zmes dochutíme soľou, korením a tvarujeme guľky, ktoré obalíme vo zvyšnej strúhanke. Preložíme na olejom vymastený plech a pečieme vo vyhriatej rúre.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.