Baklažánové cestoviny
4
porcie
50
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
baklažán
1
ks
cibuľa
1
strúčik
cesnaku
2
ks
paradajka
150
ml
smotana na varenie
trochu
zeleninový vývar
2
KL
hladká múka
400
g
cestoviny
trochu
cesnakový olej
postup
1.
Baklažán umyjeme, ošúpeme, rozkrojíme napoly a pokrájame na malé kúsky.
2.
Na cesnakovom oleji opražíme nasekanú cibuľu a cesnak. Pridáme baklažán, poprášime ho soľou a pražíme. Ďalej pridáme olúpané paradajky nakrájané na kocky. Zmes podlejeme vývarom a na miernom ohni dusíme domäkka.
3.
V smotane rozmiešame hladkú muku a vlejeme ju k baklažánovej zmesi. Povaríme a medzitým si uvaríme cestoviny.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.