FOTORECEPT: Kysnutý koláč so sladkou kapustou
nízka
náročnosť
ingrediencie
800
g
polohrubá múka
500
ml
mlieko
2
PL
kryštálový cukor
42
g
droždie
150
ml
olej
štipiek
soľ
podľa chuti
kapusta biela hlávková
podľa chuti
cukor
postup
1.
Z droždia, trošky mlieka a 2PL kryštálového cukru si urobíme kvások.
2.
Pridáme ostatné suroviny a vypracujeme cesto, posypeme múkou a necháme ho vykysnúť.
3.
Kapustu narežeme na drobno, dáme ju do hrnca, pridáme 1dcl vody, 10dkg cukru, 0,5 dcl oleja. Dusíme spolu do mäkka. Cesto rozvaľkáme, pridáme kapustu, zvinieme a krájame na kúsky široké cca 3-4 cm. Ukladáme vedľa seba na vymastený, múkou vysypaný plech.
4.
Pečieme na 220°C cca 40 minút, treba sledovať.
5.
Dobrú chuť!:)
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
sylweliee
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.