Tuniakové fašírky
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
zemiaky
1
hrnček
ovsené vločky
2
konzervy
tuniak v oleji
podľa chuti
strúhanka, vegeta, voda
postup
1.
Zemiaky so šupkou dáme uvariť do osolenej vody. Zatiaľ čo sa budú variť si vo vode vymiešame vegetu, a zalejeme ňou ovsené vločky asi tak na 20 minút, aby nám napučali. Tej vody dáme len toľko, aby neprevyšovala vločky.
2.
Uvarené zemiaky ošúpeme a postrúhame. Masu zmiešame s ovsenými vločkami (až po ich napučaní), pridáme tuniaka, z ktorého sme zliali olej a troška strúhanky na zahustenie. Všetko spolu dobre premiešame, dochutíme korením. Z hotovej masy robíme malé placky - fašírky a vyprážame ich na horúcom oleji. Podávame so zemiakmi. Dobrú chuť!:)
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
sylweliee
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.