Pridať recept

Tuniakové fašírky

ingrediencie

4 ks
zemiaky
1 hrnček
ovsené vločky
2 konzervy
tuniak v oleji
podľa chuti
strúhanka, vegeta, voda

postup

1.
Zemiaky so šupkou dáme uvariť do osolenej vody. Zatiaľ čo sa budú variť si vo vode vymiešame vegetu, a zalejeme ňou ovsené vločky asi tak na 20 minút, aby nám napučali. Tej vody dáme len toľko, aby neprevyšovala vločky.
 
2.
Uvarené zemiaky ošúpeme a postrúhame. Masu zmiešame s ovsenými vločkami (až po ich napučaní), pridáme tuniaka, z ktorého sme zliali olej a troška strúhanky na zahustenie. Všetko spolu dobre premiešame, dochutíme korením. Z hotovej masy robíme malé placky - fašírky a vyprážame ich na horúcom oleji. Podávame so zemiakmi. Dobrú chuť!:)
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať