FOTORECEPT: Banány v parížskom kréme
nízka
náročnosť
ingrediencie
300
g
čokoláda na varenie
4
dl
smotany na šľahanie
100
g
práškový cukor
100
g
maslo
1
balíček
potravinárskej želatíny
3
dl
mlieka na rozpustenie želatíny
podľa chuti
banán
postup
1.
Pripravíme si čokoládu, maslo, šľahačku, cukor.
2.
Na miernom plameni si v smotane rozpustíme čokoládu, maslo a cukor. Necháme vychladnúť a odložíme do chladničky do druhého dňa. Na druhý deň vyšľaháme krém šľahačom do peny.
3.
V mlieku si rozpustíme želatínu a pridáme ju do krému, odložíme na pár hodín do chladničky. Banány si nakrájame na kolieska.
5.
Ozdobíme. Dobrú chuť!:)
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
sylweliee
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.