FOTORECEPT: Kuracie mäso na mede, škorici a zázvore
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
kuracie mäso
2
ks
cibuľa
1
ČL
škorica
2
PL
med
2
PL
zázvor
3
PL
sójová omáčka
1/2
ks
citrón
1
strúčik
cesnaku
postup
1.
Nakrájané mäso pripravíme na cibuľke.
2.
Na menšej panvičke alebo v hrnci si roztopíme a zmiešame med, sójovú omáčku, škoricu, zázvor, šťavu z polky citróna a pretlačený cesnak.
3.
Zmes pridáme k mäsu, poriadne premiešame.
4.
Ja mám domáce kuracie mäsko, ktoré tak rýchlo mäkkučké nie je, takže som ho ešte trošku podliala a dusila.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Vendelincok
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.