FOTORECEPT: Osviežujúca rajčinovo-zázvorová omáčka na cestoviny
2
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
5
ks
rajčina
70
g
zázvor
1
ks
cibuľa
1/2
ks
citrón
2
KL
sušená bazalka
kečup
postup
1.
Na oleji speníme cibuľku.
2.
Pridáme na kocky pokrájané rajčiny a 70g nastrúhaného zázvoru. Všetko dusíme asi 10 minút.
3.
Na záver pridáme ½ šťavy z citróna,1 PL kečupu, 2KL sušenej bazalky a osolíme podľa chuti.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.