Pridať recept

Svieže plnené paradajky

ingrediencie

paradajka
jarná cibuľka
bryndza
tvaroh
parmezán
tavený syr
žerucha
biely jogurt

postup

Na začiatok je potrebné paradajky umyť a osušiť. V jednej tretine im zrežte vrch, tam kde vyrastá stonka. Lyžičkou vyberieme celú dužinu. Cibuľu nakrájame nadrobno a pridáme ju do jogurtu spolu s tvarohom, žeruchou, parmezánom, topeným syrom a bryndzou. Premiešame, aby sa všetky suroviny riadne prepojili. Napokon zmesou plníme paradajky, ktoré sme vydlabali a prikryjeme ich odrezaným vrchom z paradajky.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Ako zužitkovať zelené paradajky? Sú vôbec bezpečné?
Toto by ste mali vedieť: Ako zužitkovať zelené paradajky? Sú vôbec bezpečné?
Aj vy sa vyhýbate zeleným paradajkám a tie, ktoré nestihnú dozrieť hádžete rovno do koša, či v lepšom...
Skvelé tipy, ako skladovať čerstvé paradajky
Skvelé tipy, ako skladovať čerstvé paradajky: Takto vydržia pevné a nestratia chuť
Paradajky sú symbolom teplého a slnečného leta, preto nemôžu chýbať na žiadnom stole. Či už ich máte...
Tvaroh
Zázrak menom TVAROH!
Tvaroh v sebe ukrýva neuveriteľný potenciál univerzálnej suroviny s pozoruhodnými nutričnými hodnotami...
Odstraňujete v obchode stopky z paradajok? Každý, kto to robí, by mal o tomto vedieť!
Odstraňujete v obchode stopky z paradajok? Každý, kto to robí, by mal o tomto vedieť!
Mali by sa z paradajok odstraňovať stopky? Odpoveď vás možno prekvapí.
Paradajky s uhorkami
Môžete kombinovať uhorku a paradajku? Každý, kto to robí, by mal o tomto vedieť!
Nekombinujte uhorku s paradajkami - už vám túto vetu niekto povedal? Čo sa môže stať? A je to vôbec pravda...
Syry
Nie je to Francúzsko ani Švajčiarsko: Táto krajina je najšialenejšia na svete, čo sa týka syrov
Milovníci syra zbystrite pozornosť: Spoločnosť Mintel, ktorá sa zaoberá prieskumom verejnej mienky, zistila,...