FOTORECEPT: Bezlepkové strapaté podlesníky
14
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
9
ks
zemiaky
7
strúčikov
cesnaku
1
ks
vajce
2
KL
majorán
1/2
KL
rasca
soľ
postup
1.
Zemiaky zbavíme šupky a postrúhame na strúhadle (na tenké rezančeky).
2.
Pridáme pretlačený cesnak (5-7 strúčikov).
3.
Pridáme majorán, rascu, soľ podľa chuti a vajce.
4.
Všetko poriadne premiešame a necháme odležať 5 minút. Potom do misy dáme gázu a položíme naňho cesto. Poriadne vytlačíme šťavu, ktorá sa nám spravila a suché cestíčko premiestnime do druhej misy.
5.
Zo vzniknutého cesta odoberáme a vyprážame podlesníky.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.