Pridať recept

FOTORECEPT: Bezlepkové strapaté podlesníky

Fotorecept: Bezlepkové strapaté podlesníky
Zdroj: vacica

ingrediencie

9 ks
zemiaky
7 strúčikov
cesnaku
1 ks
vajce
2 KL
majorán
1/2 KL
rasca
soľ

postup

1.
Zemiaky zbavíme šupky a postrúhame na strúhadle (na tenké rezančeky).
Fotorecept: Bezlepkové strapaté podlesníky
Fotorecept: Bezlepkové strapaté podlesníky
Zdroj: vacica
 
2.
Pridáme pretlačený cesnak (5-7 strúčikov).
Fotorecept: Bezlepkové strapaté podlesníky
Fotorecept: Bezlepkové strapaté podlesníky
Zdroj: vacica
3.
Pridáme majorán, rascu, soľ podľa chuti a vajce.
Fotorecept: Bezlepkové strapaté podlesníky
Fotorecept: Bezlepkové strapaté podlesníky
Zdroj: vacica
Fotorecept: Bezlepkové strapaté podlesníky
Fotorecept: Bezlepkové strapaté podlesníky
Zdroj: vacica
Fotorecept: Bezlepkové strapaté podlesníky
Fotorecept: Bezlepkové strapaté podlesníky
Zdroj: vacica
4.
Všetko poriadne premiešame a necháme odležať 5 minút. Potom do misy dáme gázu a položíme naňho cesto. Poriadne vytlačíme šťavu, ktorá sa nám spravila a suché cestíčko premiestnime do druhej misy.
Fotorecept: Bezlepkové strapaté podlesníky
Fotorecept: Bezlepkové strapaté podlesníky
Zdroj: vacica
Fotorecept: Bezlepkové strapaté podlesníky
Fotorecept: Bezlepkové strapaté podlesníky
Zdroj: vacica
5.
Zo vzniknutého cesta odoberáme a vyprážame podlesníky.
Fotorecept: Bezlepkové strapaté podlesníky
Fotorecept: Bezlepkové strapaté podlesníky
Zdroj: vacica
6.
Prajem dobrú chuť!
Fotorecept: Bezlepkové strapaté podlesníky
Fotorecept: Bezlepkové strapaté podlesníky
Zdroj: vacica
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Príprava zemiakových placiek
Zemiaky vám už nikdy nesčernejú! 9 geniálnych trikov, ktoré zaručia vždy perfektný výsledok, o týchto ste určite ešte nepočuli
Chystáte sa pripravovať placky, halušky či iné zemiakové pochúťky a chcete sa vyhnúť sčernaniu zemiakov? Tak...
Najčastejšia chyba pri varení zemiakov: Vkladáte zemiaky do studenej alebo vriacej vody?
Najčastejšia chyba pri varení zemiakov: Vkladáte zemiaky do studenej alebo vriacej vody?
Možno si myslíte, že varenie zemiakov je jednou z najjednoduchších kulinárskych úloh? Budete prekvapení, keď...
TOP
Ako zahustiť zmes na zemiakové placky? Zabudnite na múku, toto je oveľa lepší spôsob! Budú vždy krásne
Ako zahustiť zmes na zemiakové placky? Zabudnite na múku, toto je oveľa lepší spôsob! Budú vždy krásne chrumkavé a veľmi chutné
Krásne chrumkavé placky a bez použitia múky? Poradíme, ako na to. Výsledok vás určite prekvapí.
Zozelenenie zemiakov
Pozrite sa, či ich nemáte doma: Stačí hrubšia šupka? Je to mýtus! Zelené zemiaky sú jed
Všetci máme radi zemiaky. Ak nie varené, tak v podobe pečených, zemiakových placiek alebo hranolčekov. Ukazuje...
Mladé zemiaky a skoré zemiaky nie sú to isté. Ako ich rozlíšiť?
Mladé zemiaky a skoré zemiaky nie sú to isté. Ako ich rozlíšiť?
Pre mnohých ľudí nie je nič lepšie ako mladé zemiaky na obed doplnené šalátom a reďkovkami so smotanou...