Steak "au poivre"
1
porcia
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
dvojitá roštenka
1
ks
korenie
Marináda
1
šálka
olej
2
PL
koňak
1
PL
cibuľa
1
štipka
kajenské korenie
1
štipka
cesnaku
postup
1.
Dobre odležanú roštenku vložíme do marinády, niekoľko krát obrátime a necháme ešte asi 1 až 2 hodiny v marináde.
2.
Roštenku vyberieme a po oboch stranách osušíme kuchynským krepom. Plátky položíme na rošt a pečieme. Potom ich posypeme hrubo mletým korením. Ozdobíme malým kúskom masla, prípadne bylinkovým maslom.
Podobné recepty
Pripravte si GRANADÍR alebo granadiersky pochod: Recept na najlepší piatkový obed - takto už nebude nikdy suchý
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.