Hovädzia pečeň podľa hostinského
nízka
náročnosť
ingrediencie
750
g
hovädzie zadné mäso
trochu
soľ
trochu
korenie
trochu
paprika
200
g
prerastená slanina
4
ks
cibuľa
1
šálka
kápia
postup
1.
Z mäsa urobíme plát, posypeme soľou, korením a paprikou. Cibuľu pokrájame na koliečka, dobre očistenú papriku na prúžky, slaninu na plátky a kápiu na kúsky. Všetky suroviny rovnomerne rozložíme na plát mäsa, zrolujeme a zviažeme bavlnenou niťou.
2.
Mäso potrieme olejom, nasunieme na špiz a zavesíme na gril. Grilujeme 60- 90 minút.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.