Pridať recept

Plnený bravčový rezeň

ingrediencie

4 ks
bravčový rezeň
2 ks
klobása
1 ks
cibuľa
1 ks
mrazená bylinková zmes
trochu
korenie
trochu
soľ
trochu
olej

postup

1.
Z klobás vytlačíme náplň a v miske ju zmiešame s bylinkovou zmesou a jemne posekanou cibuľkou, spracujeme cesto, dochutíme soľou a korením.
 
2.
Rezne potrieme zmesou, preložíme na polovicu a spojíme špáradlom, alebo inou tenkou špicatou paličkou. Potrieme olejom a grilujeme po ochoch stranách 8 až 10 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Chutný podcast - Tomáš Sika
Baví má nápad v jedle a hlavne to, že je poctivo urobené, hovorí Tomáš Sika (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je majiteľ reštaurácie MENJU, Tomáš Sika.
Šéfkuchár Palo Sekerka
Je pre nás dôležité, aby vynikli ľudia, od ktorých máme suroviny. To, čo ide na tanier, je z 80% práve ich práca, hovorí šéfkuchár Palo Sekerka
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je šéfkuchár, Palo Sekerka a jeho partnerka Lucia Hô-Chí.
Sofia Palečková
Gastro určite nie je pre každého, ale ak sa v tom nájdete, tak potom nie je o čom, hovorí Sofia, študentka hotelovej akadémie (podcast)
Zaujíma vás, ako prebiehajú praktické maturity na hotelovej akadémii či stáž v zahraničí? Vypočujte si...
Najhoršia chyba pri príprave bravčových rezňov! Odborníčka zalamuje rukami, vraj ju robí väčšina z nás
Najhoršia chyba pri príprave bravčových rezňov! Odborníčka zalamuje rukami, vraj ju robí väčšina z nás
Ako pripravujete rezne vy? Dávajte si pozor na túto chybu, môže ohroziť naše zdravie!
Holandský rezeň
Mleté mäso, vajce, syr a chutnejšie rezne ste nejedli! Zabudnite na klasické rezne a pripravte si HOLANDSKÉ, sú rýchle, šťavnaté a vôbec nie mastné
Jednoduché, mäkké a úžasne šťavnaté! Vymeňte obľúbenú klasiku a nebudete ľutovať, rozplývajú sa na jazyku.
TOP
Záhada okolo pôvodu slávneho viedenského rezňa: Rakúsku gastronomickú ikonu zrejme vymysleli starobylí Rimania
Záhada okolo pôvodu slávneho viedenského rezňa: Rakúsku gastronomickú ikonu zrejme vymysleli starobylí Rimania
Jeho vôňa mnohým pripomína klasický nedeľný obed a bez neho sa nezaobíde azda žiadna významná rodinná...