Pridať recept

FOTORECEPT: Paprikášky

4
porcie
50
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 kg
zemiaky
1 ks
klobása papriková
1 ks
cibuľa veľká
podľa chuti
olej rastlinný, červená mletá paprika, soľ, rasca

postup

1.
Pripravíme suroviny.
Fotorecept: Paprikášky
Fotorecept: Paprikášky
Zdroj: dorisa
 
2.
Na oleji orestujeme cibuľu, pridáme na kúsky nakrájanú klobásu
Fotorecept: Paprikášky
Fotorecept: Paprikášky
Zdroj: dorisa
3.
Prisypeme červenú mletú papriku,
Fotorecept: Paprikášky
Fotorecept: Paprikášky
Zdroj: dorisa
4.
osmahneme všetko spolu.
Fotorecept: Paprikášky
Fotorecept: Paprikášky
Zdroj: dorisa
5.
Očistíme zemiaky a nakrájame ich na plátky, tie potom dáme do hrnca s klobáskou....
Fotorecept: Paprikášky
Fotorecept: Paprikášky
Zdroj: dorisa
6.
...osolíme, pridáme rascu...
Fotorecept: Paprikášky
Fotorecept: Paprikášky
Zdroj: dorisa
7.
Podlejeme vodou, aby boli zemiaky skoro schované vo vode. Prikryjeme a dusíme, kým zemiaky nedostanú požadovanú konzistenciu, mäkké a niektoré aj rozvarené.
Fotorecept: Paprikášky
Fotorecept: Paprikášky
Zdroj: dorisa
8.
Podávame s kapustovým šalátom, alebo s kyslými uhorkami. Dobrú chuť.
Fotorecept: Paprikášky
Fotorecept: Paprikášky
Zdroj: dorisa
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Filip Urbanič
Treba ísť von, nebáť sa vyskúšať to, makať, učiť sa, byť pokorný a vedieť prijať aj kritiku, odkazuje Filip Urbanič všetkým mladým kuchárom (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je „mladá puška" z Dánska a budúci šéfkuchár, Filip Urbanič.
Roman
Šokujúce zistenie Romana, experta na mäso: Myslíte si, že viete, ako sa delí hovädzie mäso? Pravda je však úplne iná! Vyvrátil aj tento mýtus (podcast)
Aj vy radi chodievate do mäsiarstva? Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je expert na mäso...
Chutný podcast - Tomáš Sika
Baví má nápad v jedle a hlavne to, že je poctivo urobené, hovorí Tomáš Sika (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je majiteľ reštaurácie MENJU, Tomáš Sika.
Šéfkuchár Palo Sekerka
Je pre nás dôležité, aby vynikli ľudia, od ktorých máme suroviny. To, čo ide na tanier, je z 80% práve ich práca, hovorí šéfkuchár Palo Sekerka
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je šéfkuchár, Palo Sekerka a jeho partnerka Lucia Hô-Chí.
Sofia Palečková
Gastro určite nie je pre každého, ale ak sa v tom nájdete, tak potom nie je o čom, hovorí Sofia, študentka hotelovej akadémie (podcast)
Zaujíma vás, ako prebiehajú praktické maturity na hotelovej akadémii či stáž v zahraničí? Vypočujte si...
Lepenice
Len málo ľudí robí ešte tento recept! Ak máte doma zemiaky, urobte si LEPENICE! Toto zemiakové jedlo chutí všetkým a sýta večera je hotová do pol hodiny
Nemáte čas po práci na zdĺhavé varenie? Pripravte si spolu s nami toto fantastické jedlo a nasýtite celú...