Zemiaková polievka pečeňová
nízka
náročnosť
ingrediencie
1/4
liter
voda
100
g
koreňová zelenina
200
g
zemiaky
200
g
teľacia pečeň
60
g
maslo
30
g
múka
1
ks
cibuľa
1
štipka
soľ
1
štipka
korenie
30
g
tuk
postup
Odblanenú pečeň zomelieme na mlynčeku a podusíme na osmaženej cibuli a polovici tuku. Zalejeme vodou, zahustíme zápražkou pripravenou z druhej polovice tuku a múky, pridáme očistenú, na kúsky nakrájanú zeleninu a zemiaky. Pre deti polievku pretlačíme. Nakoniec polievku okoreníme a podávame.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.