Zapekané ryby
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
ryba
podľa chuti
soľ
trochu
ocot
2
PL
maslo
3
PL
polohrubá múka
5
dl
Rybí vývar
1
ks
žĺtok
trochu
mleté čierne korenie
4
podľa chuti
syr
1
PL
maslo
2
ks
citrón
postup
1.
Vodu privedieme do varu a pridáme do nej ryby, ocot a krátko povaríme. Potom ryby vyberieme a uložíme do zapekacej vymastenej misy.
2.
Pripravíme záprašku z masla a múky, zalejeme ju vývarom a krátko varíme. Potom tento vývar zjemníme pomocou žĺtka, okoreníme a vylejeme na ryby.
3.
Následne ryby pokropíme šťavou z citróna, položíme na ne pláty syra a pečieme do zlatista.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.