Pridať recept

Ryba so slaninou

ingrediencie

600 g
ryba
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie
1 ks
jarná cibuľka
150 g
prerastená slanina
trochu
petržlenová vňať
trochu
citrón

postup

1.
Filety rýb osolíme, okoreníme, pokvapkáme citrónovou šťavou a na oleji opražíme z oboch strán do zlatista.
 
2.
Ryby vyberieme a na oleji opražíme pokrájanú slaninu a nadrobno pokrájanú cibuľku, vyberieme a odložíme nabok.
3.
Ryby pripravíme na tanier, posypeme zmesou zo slaniny a cibuľky pokvapkáme citrónovou šťavou a podávame s čerstvou zeleninou. Ozdobíme petržlenovou vňaťou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať