Medvedie tlapky
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
60
dkg
hovädzie mäso
30
dkg
koreňová zelenina
5
ks
celé korenie
3
ks
celé nové korenie
podľa chuti
tymian
3
ks
bobkový list
podľa chuti
zázvor
Omáčka
2
dl
suché červené víno
3
dkg
horčica
5
dkg
včelí med
5
dkg
ríbezľová zaváranina
5
dkg
sekané mandle
podľa chuti
sekaná pomarančová kôra
3
ks
roztĺčené klinčeky
podľa chuti
zázvor
podľa chuti
citrónová šťava
podľa chuti
soľ
postup
1.
Mäso pokrájame na väčšie kúsky,uvaríme v slanej vode s koreňovou zeleninou,korením,novým korením,tymiánom,bobkovým listom a zázvorom. Keď je mäso mäkké,vyberieme ho a podávame so studenou omáčkou.
2.
OMÁČKA: Zohrejeme víno (NEPREVARIŤ),pridáme med,ríbezľovú zaváraninu a horčicu,dobre premiešame.Odstavíme z ohňa a pridáme všetky ostatné suroviny.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.