Pridať recept

FOTORECEPT: Vysmážané kuracie rezne

ingrediencie

podľa chuti
kuracie prsia
podľa chuti
hladká múka
podľa chuti
vajce
podľa chuti
strúhanka
podľa chuti
olej
podľa chuti
čierne mleté korenie, soľ

postup

1.
Rezne očistíme, z oboch strán okoreníme, vyklepeme,
Fotorecept: Vysmážané kuracie rezne
Fotorecept: Vysmážané kuracie rezne
Zdroj: sylweliee
 
2.
obalíme v trojobale (múka + osolené vajcia vymiešané vidličkou + strúhanka).
Fotorecept: Vysmážané kuracie rezne
Fotorecept: Vysmážané kuracie rezne
Zdroj: sylweliee
3.
Rezne vyprážame na horúcom oleji do zlatista.
Fotorecept: Vysmážané kuracie rezne
Fotorecept: Vysmážané kuracie rezne
Zdroj: sylweliee
4.
Podávame so zeleninou alebo so zemiakmi, zemiakovým šalátom. Dobrú chuť!:)
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Najhoršia chyba pri vyprážaní! Toto môže zničiť celé jedlo, robí ju však mnoho ľudí
Najhoršia chyba pri vyprážaní! Toto môže zničiť celé jedlo, robí to však stále mnoho ľudí
Smaženie nepatrí medzi najzdravšie spôsoby tepelnej úpravy, ale zdá sa, že je najjednoduchšie. Ide o konečný...
Holandský rezeň
Mleté mäso, vajce, syr a chutnejšie rezne ste nejedli! Zabudnite na klasické rezne a pripravte si HOLANDSKÉ, sú rýchle, šťavnaté a vôbec nie mastné
Jednoduché, mäkké a úžasne šťavnaté! Vymeňte obľúbenú klasiku a nebudete ľutovať, rozplývajú sa na jazyku.
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.