Pridať recept

Jambalaya

ingrediencie

1/4 liter
odmerka ryže
25 dkg
párky
1 ks
cibuľa
1 ks
cesnakové strúčiky
25 dkg
rajčina
1/2 ks
chilli paprička
podľa chuti
soľ,korenie,maslo

postup

1.
Ryžu uvaríme v osolenej vode vo veľkej nádobe.Akonáhle je mäkká,tak ju scedíme a prepláchneme studenou vodou.Cesnak a cibuľu opražíme na panvici do ružova.Rozštvrtíme rajčiny a pridáme k cibuli,rozmačkáme.Párky opečieme zvlášť na troške masla.
 
2.
Hotové nakrájame na kolieska.Ryžu dáme do hlbokej panvice,pridáme opečenú cibuľu s cesnakom,rajčinami,párky,dobre premiešame.Osolíme okoreníme,pridáme nasekanú chilli papričku.Panvicu prikryjeme a necháme dusiť 20 minút.Často miešame.Podávame veľmi horúce.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať