Pridať recept

Rezance s rajčinovo-šunkovou omáčkou

Rezance s rajčinovo-šunkovou omáčkou
Zdroj: najkucharka

ingrediencie

5 dkg
údená šunka
1 zväzok
cibuľa
3 ks
cesnakové strúčiky
40 dkg
široké rezance
1 PL
maslo
1 pohár
olúpaných rajčín
2 PL
vývar
1,5 dl
smotana
15 dkg
strúhaný syr
podľa chuti
soľ,chilli,korenie

postup

1.
Údenú šunku pokrájame na kocky.Cibuľku nakrájame na kolieska.Cesnak prelisujeme a zmiešame so soľou.Uvaríme cestoviny.Panvicu vymastíme tukom,opečieme na nej šunku,vyberieme a odložíme nabok.Cibuľku a cesnak vložíme do panvice a tiež krátko osmažíme.
 
2.
Rajčiny vyberieme z pohára,necháme odkvapkať a nakrájame na menšie kúsky.Potom ich pridáme k osmaženej cibuľke a necháme 5 minút pod pokrievkou rozvariť.Pridáme vývar,šťavu z rajčín,soľ,chilli.Nakoniec pridáme smotanu,šunku a necháme prehriať.Prelejeme cez cestoviny a posypeme strúhaným syrom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať