Pridať recept

Hovädzie mäso na hubách

ingrediencie

6 ks
hovädzie zadné plátky
2 ks
cibuľa
200 g
čerstvé huby
1 dl
hovädzí vývar
1 PL
hladká múka
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
1 dl
olej

postup

1.
Plátky mäsa naklepeme,po stranách narežeme,osolíme,okoreníme.V rozohriatej nádobe opekáme plátky mäsa z oboch strán.Príkon tepla mierne znížime,pridáme olej,na plátky nakrájané huby a cibuľu.
 
2.
Podlejeme vývarom a pod pokrievkou dusíme 3/4 hodiny.Mäso vyberieme,šťavu zahustíme hladkou múkou rozhabarkovanou v studenej vode,vrátime mäso a ešte chvíľu povaríme.Ako prílohu podávame ryžu,zeleninový šalát.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať