Pridať recept

Maďarská roštenka

ingrediencie

4 ks
roštenka
2 ks
cibuľa
4 ks
cesnakové strúčiky
2 ks
paprika
3 ks
rajčina
trochu
olej,hladká múka
podľa chuti
soľ,korenie,rasca,bazalka,mletá sladká parika

postup

1.
Roštenku umyjeme a narežeme na okrajoch.Jemne naklepeme,osolíme,okoreníme.Na panvici zohrejeme 3 lyžice oleja.Roštenku obalíme v múke a opečieme prudko na oleji z oboch strán.
 
2.
Mäso vyberieme z nádoby.Do nádoby dáme zosklovatieť cibuľu,pridáme cesnak, lyžicu sladkej papriky,rascu,rajčinový pretlak a bazalku.
3.
Všetko premiešame a dusíme 6 minút.Mäso vrátime do panvice,zakryjeme pokrievkou a dusíme do mäkka.Na záver pridáme ošúpané rajčiny a papriky pokrájané na rezance.Ešte chvíľu podusíme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať