Pridať recept

Hovädzie mäso so šampiňónmi v citrónovej omáčke

Hovädzie mäso so šampiňónmi v citrónovej omáčke
Zdroj: najkucharka

ingrediencie

500 g
varené mäso hovädzie
50 g
masť
1 ks
cibuľa
100 g
šampiňóny
1 PL
hladká múka
1 ks
vaječný žĺtok
podľa chuti
soľ,rasca,pol citróna

postup

Na masti opražíme pokrájanú cibuľu,pridáme šampiňóny a rascu,trochu podlejeme vodou a prikryté dusíme.Keď sú huby mäkké,odstavíme,primiešame šťavu z citróna a žĺtok.Uvarené mäso z polievky pokrájame na plátky a polejeme citrónovou omáčkou s hubami.Podávame s cestovinami a zeleninou.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať