FOTORECEPT: Zeleninové rizoto s valeriánkou poľnou
3
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
200
g
valeriánka poľná
3
ks
mrkva
2
stonky
stonkový zeler
1
hrnček
ryža
2
hrnčeky
voda
2
hrste
hrášok
2
hrste
kukurica
soľ
olej
postup
1.
Cibuľku očistíme a nakrájame na malé kúsky. Orestujeme na rozpálenom oleji.
2.
Pridáme očistenú a nakrájanú mrkvu, stonkový zeler, kukuricu a hrášok.
3.
Na záver pridáme 1 hrnček ryže a všetko to zalejeme 2 hrnčekmi horúcej vody.
4.
Posolíme (1-2KL) a prikryté varíme na miernom ohni kým sa vyparí voda.
5.
Na záve ruž len pridáme opláchnutú valeriánku poľnú, ktorú sme si natrhali na menšie časti. Premiešame a môžeme podávať.
6.
Dobrú chuť!
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.