Pridať recept

Omeleta s kyslým štiavom

ingrediencie

4 lístky
štiav kyslý
10 g
maslo
1 ks
vajce
1 PL
voda
1 štipka
soľ
1 štipka
mleté čierne korenie

postup

1.
Umyté a odkvapkané listy štiavu kyslého nakrájame na drobné kúsky. Maslo rozpustíme v teflónovej panvici a štiav v ňom krátko podusíme.
 
2.
Vajce rozhabarkujeme s vodou, soľou, a korením a rovnomerne nalejeme na štiav. Pri strednej teplote necháme stuhnúť, potom omeletu obrátime a upečieme do zlato-žlta aj z druhej strany. Podávame na tanieri.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Omeleta
Všetci ju robíme, ale takmer nikto nepozná túto fintu! Takto pripravíte úžasnú krémovú omeletu, zabudnite na starý spôsob
Milovaná omeleta. Je jednoduchá, rýchla, ale nie vždy krémová. Prečo? Skúste to urobiť inak!