Omeleta s kyslým štiavom
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
lístky
štiav kyslý
10
g
maslo
1
ks
vajce
1
PL
voda
1
štipka
soľ
1
štipka
mleté čierne korenie
postup
1.
Umyté a odkvapkané listy štiavu kyslého nakrájame na drobné kúsky. Maslo rozpustíme v teflónovej panvici a štiav v ňom krátko podusíme.
2.
Vajce rozhabarkujeme s vodou, soľou, a korením a rovnomerne nalejeme na štiav. Pri strednej teplote necháme stuhnúť, potom omeletu obrátime a upečieme do zlato-žlta aj z druhej strany. Podávame na tanieri.
Podobné recepty
VEĽKONOČNÝ ZUZKIN ŠALÁT! Návykový recept, ktorý dnes už pozná málokto, urobte odrazu dvojitú dávku na celé sviatky, je to skutočná pochúťka
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.