Hovädzie mäso na ukrajinský spôsob
6
porcií
stredná
náročnosť
ingrediencie
450
g
hovädzie stehno
2
ks
cibuľa
60
g
tuk
1
ks
bobkový list
3
ks
celé nové korenie
1
KL
cukor
100
g
zeler
150
g
mrkva
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
postup
1.
Cibuľu pokrájame na kolieska,speníme na tuku,pridáme na kúsky pokrajané mäso,podlejeme a varíme prikryté štvrť hodiny.Podusené mäso posolíme,okoreníme,pridáme bobkový list,celé nové korenie,rajčinový pretlak a cukor,trochu podlejeme vodou a prikryté udusíme do mäkka.
2.
Zeler a mrkvu pokrájame,v osolenej vode uvaríme do mäkka,precedíme a zamiešame do mäsa.Podávame so zemiakmi.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.