Pikantná hovädzia roštenka
5
porcií
stredná
náročnosť
ingrediencie
500
g
hovädzia roštenka
40
g
cibuľa
70
g
tuk
3
PL
rajčiakový pretlak
1
PL
horčica
10
g
hladká múka
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
postup
1.
Roštenku pokrájame na rezy,na okrajoch narežeme,naklepeme,osolíme a z oboch strán natrieme postrúhanou cibuľou a posypeme mletým čiernym korením,uložíme na seba a necháme do druhého dňa odstáť v chladničke.
2.
Odležané mäso potom opečieme z oboch strán na horúcom tuku,podlejeme vodou a prikryté dusíme.Ku koncu pridáme rajčiakový pretlak,horčicu rozmiešanú s vodou.Mäkké mäso vyberieme,šťavu zaprášime múkou,popražíme,podľa potreby rozriedime vodou,povaríme,precedíme a a nalejeme na mäso.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.