Pridať recept

Pikantná hovädzia roštenka

ingrediencie

500 g
hovädzia roštenka
40 g
cibuľa
70 g
tuk
3 PL
rajčiakový pretlak
1 PL
horčica
10 g
hladká múka
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie

postup

1.
Roštenku pokrájame na rezy,na okrajoch narežeme,naklepeme,osolíme a z oboch strán natrieme postrúhanou cibuľou a posypeme mletým čiernym korením,uložíme na seba a necháme do druhého dňa odstáť v chladničke.
 
2.
Odležané mäso potom opečieme z oboch strán na horúcom tuku,podlejeme vodou a prikryté dusíme.Ku koncu pridáme rajčiakový pretlak,horčicu rozmiešanú s vodou.Mäkké mäso vyberieme,šťavu zaprášime múkou,popražíme,podľa potreby rozriedime vodou,povaríme,precedíme a a nalejeme na mäso.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať