Široké rezance s hubami
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
rezance
1
dl
olivový olej
1
ks
malá cibuľa
1
strúčik
cesnaku
300
g
čerstvé huby
podľa chuti
soľ
trochu
mletá rasca
1
PL
maslo
postup
1.
Uvarené rezance pokropíme troškou oleja a premiešame. Potom pridáme na oleji opraženú cibuľku, cesnak a pridáme očistené a pokrájané huby.
2.
Do rezancov pridáme zmes a premiešame. Potom zmes osolíme, posypeme rascou, podlejeme vodou a udusíme. Pripravené cestoviny už iba pokropíme roztopeným maslom a môžeme podávať.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.