FOTORECEPT: Plnené karé
nízka
náročnosť
ingrediencie
1,5
kg
bravčové karé
podľa chuti
šunka
podľa chuti
tvrdý plátkový syr
konzerv
šampiňóny
Marináda
trochu
kečup
trochu
horčica
trochu
cesnaku
trochu
olivový olej
trochu
čmk
postup
1.
Karé umyjeme, očistíme a narežeme do 2/3. Osolíme a potrieme marinádou. Do zárezov dáme šunku, plátky tvrdého syra a šampiňóny.
2.
Prikryté alobalom pečieme cca 45 minút pri teplote 220°C.
4.
Podávame s pečenými zemiakmi. Dobrú chuť!:)
Podobné recepty
Nikdy ju nedávajte do vývaru! Zmení chuť, farbu a nebude ani lepší. Aj napriek tomu ju mnoho ľudí používa
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
sylweliee
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.