FOTORECEPT: Zapekané zemiaky s bryndzou
2
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
750
g
zemiaky uvarené v šupke
250
g
bryndza ovčia
5
PL
olivový olej
1
KL
provensálske korenie
podľa chuti
nové korenie mleté, soľ
50
g
maslo
postup
2.
Zapekaciu misu z janského skla vymažeme olivovým olejom, nakrájame jednu vrstvu varených zemiakov. Posypeme provensálskym korením.
4.
Nakoniec dáme vrstvu zemiakov, okoreníme. Môžeme trocha osoliť a zas poprášime provensálskym korením. Na vrch dáme plátky masla.....a šup do rúry
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dorisa
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.