Tatarák z baklažánu
4
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
baklažán
1
PL
sójová omáčka
1
ks
cibuľa
1
PL
olivový olej
štipiek
soľ
štipiek
mleté čierne korenie
postup
1.
Na panvici si rozpálime olej a opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme na kocky nakrájaný baklažán, zbavený šupky a dusíme na miernom ohni približne 10 minút.
2.
Ku koncu dusenia zmes dochutíme soľou, korením, sójovú omáčkou a poriadne premiešame. Podávame s hriankovým chlebom.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.