Pridať recept

FOTORECEPT: Syrovo-cesnaková pomazánka

ingrediencie

300 g
syr tavený
100 g
maslo
3 PL
kyslá pochúťková smotana
1 PL
plnotučná horčica
5 strúčikov
prelisovaný cesnak
1 podľa chuti
soľ
1 podľa chuti
pomleté čierne korenie

postup

1.
v ručnom mixeri najprv postupne premiešavame syr so smotanou/miesto smotany môžeme dať aj biely jogurt/
Fotorecept: Syrovo-cesnaková pomazánka
Fotorecept: Syrovo-cesnaková pomazánka
Zdroj: damisa
 
2.
pridáme maslo, korenie, horčicu a spolu premiešame do hladkej hmoty.
Fotorecept: Syrovo-cesnaková pomazánka
Fotorecept: Syrovo-cesnaková pomazánka
Zdroj: damisa
3.
Cesnak roztlačíme so soľou a nakoniec ho pridáme a dobre všetko spolu premiešame.
Fotorecept: Syrovo-cesnaková pomazánka
Fotorecept: Syrovo-cesnaková pomazánka
Zdroj: damisa
4.
Pomazánku podávame na chlebe alebo bielom pečive, ktoré sme nasucho opražili v hriakovači a ozdobíme ho s posekanou pažítkou.
Fotorecept: Syrovo-cesnaková pomazánka
Fotorecept: Syrovo-cesnaková pomazánka
Zdroj: damisa
Fotorecept: Syrovo-cesnaková pomazánka
Fotorecept: Syrovo-cesnaková pomazánka
Zdroj: damisa
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Axl111
12.7.2018 21:03 | |
+7 -2
Syr davam napoly taveny/crievko (cca 150g) a napoly udeny (syr alebo ostiepok cca 150g). Vynikajuci upgrade receptu!
Podobné články
TOP
Zbierka 15 receptov na syrovú nátierku: Na raňajky, na chlebíčky, očká aj jednohubky!
Zbierka 15 receptov na syrovú nátierku: Na raňajky, na chlebíčky, očká aj jednohubky!
Zbierka najlepších receptov na obľúbenú syrovú nátierku, z ktorej si vyberie každý.
Žiadny zápach, žiadne čistenie lisu, toto by vám nikdy nenapadlo! Triky šéfkuchárov, ako očistiť cesnak,
Žiadny zápach, žiadne čistenie lisu, toto by vám nikdy nenapadlo! Triky šéfkuchárov, ako očistiť cesnak, o týchto ste určite ešte nepočuli
Ako očistiť cesnak bez toho, aby ste museli použiť lis, ktorý sa ťažko čistí alebo aby vám nezapáchali...
10 receptov na najobľúbenejšie nátierky priamo od pani kuchárky: Výborné na víkendové raňajky, olovrant či
10 receptov na najobľúbenejšie nátierky priamo od pani kuchárky: Výborné na víkendové raňajky, olovrant či na chlebíčky pre návštevu
Recepty na legendárne nátierky priamo od pani kuchárky zo školskej jedálne. Niektoré z nich sme nejedli roky,...
Takto cesnak už nikdy nepripálite!
Takto cesnak už nikdy nepripálite!
Cesnak nesmie chýbať azda v žiadnej kuchyni. Táto aromatická zelenina sa pridáva do mnohých jedál, ktorým...
Ako rýchlo olúpať cesnak? Šéfkuchár odhalil patent
Ako rýchlo olúpať cesnak? Šéfkuchár odhalil patent
Cesnak, hoci pre niektorých mimoriadne chutný a je neoddeliteľnou súčasťou takmer každého jedla. V kuchyni ho...