FOTORECEPT: Slovenský krémeš
20
porcií
20
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
lístkové cesto mrazené 600 g
1
ks
menšie vajce na potretie
plnka
1
liter
mlieko
3
ks
Zlatý klas
1
ks
vanilkový cukor
4
ks
vajce
3
PL
kryštálový cukor do pudingu
2
PL
práškového cukru do snehu
práškový cukor
postup
2.
Preložím na pomastený plech a husto popichám vidličkou.
4.
Do mlieka dám vanilkový a kr. cukor, žĺtky a zlatý klas. Uvarím puding. Bielky vyšľahám s pr. cukrom,
5.
Vyšľahané bielky pridám ešte do horúceho pudingu a zamiešam, aby sa zavaril.
7.
Položím naň druhý plat a jemne zatlačím. Nechám stuhnúť a vychladiť.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
anka813
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.