Paštéta z husacej pečene
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
300
g
husacia pečeň
1
ks
cibuľa
50
g
maslo
1
ks
žemľa
1
ks
cesnakové strúčiky
1
KL
horčica
1
ks
natvrdo uvarené vajce
podľa chuti
mleté čierne korenie,soľ,mlieko
postup
1.
Husaciu pečeň umyjeme a vložíme na 1 hodinu do mlieka.Nakrájanú cibuľu speníme na masle,pridáme pokrájanú pečeň a podusíme do mäkka.
2.
Potom pridáme v mlieku namočenú a vytlačenú žemľu,trochu mletého korenia,soľ,cesnak rozotretý,horčicu a vajce uvarené na tvrdo.Všetko zomelieme na mäsovom strojčeku.
3.
Z masy vyformujeme podlhovastú šišku,ktorú zabalíme do vlhkého obrúska a dáme do chladničky stuhnúť.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.