Pridať recept

Pečené orientálne jahňacie mäso

ingrediencie

600 g
jahňacie mäso s kosťami
2 strúčiky
cesnaku
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie
1/2 KL
škorica
4 PL
olej
trochu
citrónová šťava
1 PL
tymian
7 ks
zemiaky

postup

1.
Mäso odblaníme, zmotáme nitkou, osolíme, okoreníme a poprášime škoricou.
 
2.
Mäso opražíme na oleji, podlejeme,posypeme na malé kúsky pokrájaným cesnakom, pokvapkáme citrónovou šťavou, obložíme uvarenými zemiakmi, ktoré posypeme červenou paprikou a dáme piecť.
3.
Keď je už mäso polomäkké posypeme ho tymiánom a pečieme domäkka.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať