Šalát z fazule
nízka
náročnosť
ingrediencie
250
g
fazuľa biela
3
ks
červená cibuľa
4
PL
olej
trochu
petržlenová vňať
1
PL
ocot
1
KL
červená mletá paprika
štipiek
korenie
trochu
soľ
postup
1.
Fazuľu ešte večer namočíme, na druhý deň uvaríme a necháme vychladnúť. Cibuľu a petržlenovú vňať posekáme.
2.
Do vychladnutej fazule jemne vmiešame olej a cibuľu. Potom pridáme petržlenovú vňať, soľ, korenie, mletú papriku a ocot.
3.
Podľa chuti môžeme do šalátu pridať aj trocha cukru. Šalát necháme odležať.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.