Pridať recept

Jablková štrúdla s makom a piškótami

Jablková štrúdla s makom a piškótami
Zdroj: 03stanka03
6
porcií
40
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

200 g
múka hladká
1 ks
vaječný žĺtok
2 PL
ocot
1 dl
prevarená voda
6 ks
sladkokyslé jablká
3 PL
mak
20 ks
detské piškóty
4 PL
cukor

postup

1.
Z múky, vody, octu a žĺtka vypracujeme cesto, ktoré vyvaľkáme natenko.
 
2.
Pridáme postrúhané jablká, piškóty, mak a cukor a zavinieme.
3.
Pečieme na vymastenom plechu cca 20 minút pri 175°C.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať