Pridať recept

Rezne vo vločkovom kabátiku

ingrediencie

4 ks
kuracie rezne
podľa chuti
soľ
trochu
hladká múka na obaľovanie
2 ks
vajce
10 PL
ovsené vločky
trochu
olej na vyprážanie

postup

1.
Rezne naklepeme, osolíme, obalíme v hladkej múke a rozšľahaných vajciach. Ovsené vločky váľkom trochu rozdrvíme, aby boli jemnejšie, a mäso v nich obalíme.
 
2.
Rezne vypražíme v rozpálenom oleji. Najprv vyprážame prudko, ale tak, aby sa obal nepripaľoval. Potom teplotu znížime, aby sa mäso dobre prepieklo.
3.
Rezne podávame so zemiakovou kašou a so zeleninovým šalátom alebo čerstvým hlávkovým šalátom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať