Pridať recept

Teľacie rizoto

ingrediencie

300 g
teľacie mäso
2 PL
olej
1 ks
cibuľa
40 g
paradajkový pretlak
120 g
koreňová zelenina
1/2 PL
soľ
280 g
ryža
trochu
petržlenová vňať

postup

1.
Teľacie mäso umyjeme a pokrájame na drobné kocky. Na oleji speníme cibuľu, pridáme mäso, pretlak, očistenú pokrájanú zeleninu, soľ, trochu podlejeme vodou a udusíme do polomäkka.
 
2.
Potom pridáme prebratú a umytú ryžu, podlejeme vodou, zamiešame, prikryjeme a vložíme do rúry dusiť. Po udusený primiešame posekanú petržlenovú vňať.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať