Mliečny punč
2
porcie
10
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
KL
cukor
0,4
litrov
mlieko
1
PL
vínovica
kalištek rumu
1
PL
pomarančový likér
šľahačka
mletá škorica
3
ks
celá škorica
postup
1.
Zohrejeme mlieko. Rum, cukor a jednu celú škoricu zohrejeme na malom ohni. Potom pridáme pomarančový likér a vínovicu a budeme zohrievať až po bod varu.
2.
Tento horúci mix dáme do krčahu, ktorý dolejeme horúcim mliekom. Potom rozdelíme do dvoch pohárov. Do každého pridáme po jednej škorici a podávame so šľahačkou, ktorú môžeme ozdobiť postrúhanou čokoládou alebo mletou škoricou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.