FOTORECEPT: Pečená poľovnícka pečienka
3
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
450
g
bravčová pečeň
3
ks
cibuľa
3
strúčiky
cesnaku
tymian
grilovacie korenie
olivový olej
70
g
slanina
voda
Marináda
3
KL
sójová omáčka
2
KL
horčica
postup
1.
Cesnak si nakrájame na tenké pásiky. Pečeň narežeme na viacerých miestach a cesnak pozapichujeme do vnútra.
2.
Z horčice a sójovej omáčky urobíme marinádu a potrieme ňou pečeň.
3.
Necháme 12-24 hodín zakryté odležať v chladničke.
4.
potom vytrieme olejom zapekaciu misu a poukladáme nakrájanú cibuľku na kolieska (čím viac cibule, tým lepšie).
5.
Nakrájame si slaninku na tenké pásiky a položíme na cibuľu. Na záver dáme odležanú pečienku, jemne posypeme grilovacím korením a timiánom a podlejeme 1dl vody.
6.
Dáme piecť do vyhriatej rúry na 200 stupňov približne 25 minút.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.