Karbonátky z vareného hovädzieho mäsa
5
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
750
g
hovädzie mäso varené
150
g
koreňová zelenina varená
3
ks
cesnaku
1
ks
cibuľa
2
ks
vajce
strúhanka
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie, majorán
1
PL
hrubá múka
1
ks
vajce
150
g
olej na vyprážanie
1
PL
strúhanka
postup
1.
Mäso a varenú zeleninu spolu zomelieme,pridáme soľ,majorán,mleté čierne korenie,rozotretý cesnak,cibuľu,ktorú sme opražili na tuku,vajcia a všetko premiešame,pridáme strúhanku,aby zmes bola dostatočne hustá.
2.
Rukou vyformujeme karbonátky a obalíme v múke,rozšľahaných vajciach,strúhanke a na oleji vypražíme do ružova.Podávame so zemiakmi.
Podobné recepty
Pripravte si GRANADÍR alebo granadiersky pochod: Recept na najlepší piatkový obed - takto už nebude nikdy suchý
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.