Pridať recept

Pikantná teľacia hruď

ingrediencie

500 g
teľacia hruď
50 g
údená slanina
1 ks
cibuľa
20 g
tuk
10 g
hladká múka
podľa chuti
soľ,borievky

postup

1.
Hruď vykostíme a prešpikujeme kúskami slaniny.Posolíme,okoreníme potlačenými a preosiatymi borievkami,položíme na pekáč,pridáme pokrájanú cibuľu,podlejeme roztopeným tukom a trochou vody a v rúre udusíme do mäkka.
 
2.
Počas dusenia podlievame.Mäkké mäso vyberieme,šťavu zaprášime múkou,opražíme a povaríme.Podľa potreby podlejeme.Omáčku precedíme na pokrájané mäso.Podávame s ryžou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať