Pridať recept

FOTORECEPT: Cannelloni zapečené v paradajkovej omáčke

Fotorecept: Cannelloni zapečené v paradajkovej omáčke
Zdroj: Paulapa
4
porcie
90
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 balíček
cestoviny cannelloni
500 g
bravčové mäso mleté
100 g
tvrdý syr
4 strúčiky
cesnaku
soľ
mleté čierne korene
petržlenová vňať
omáčka
250 ml
paradajkové pyré
1 hrsť
čerstvá bazalka
1 štipka
cukor
tvrdý syr na posypanie

postup

1.
cesnak očistíme, nakrájame a speníme na oleji, pridáme pomleté mäso a orestujeme
Fotorecept: Cannelloni zapečené v paradajkovej omáčke
Fotorecept: Cannelloni zapečené v paradajkovej omáčke
Zdroj: Paulapa
 
2.
keď sa mäso zatiahne, obelie, odstavíme a pridáme nastrúhaný syr, petrželku, osolíme, okoreníme podľa vlastnej chuti a necháme vychladnúť
Fotorecept: Cannelloni zapečené v paradajkovej omáčke
Fotorecept: Cannelloni zapečené v paradajkovej omáčke
Zdroj: Paulapa
3.
paradajkovú omáčku si pripravíme s paradajkového pyré (tetrapack) ktoré prehrejeme, pridáme veľa cesnaku, veľa bazalky, najlepšie čerstvej, trochu cukru, osolíme a okoreníme
Fotorecept: Cannelloni zapečené v paradajkovej omáčke
Fotorecept: Cannelloni zapečené v paradajkovej omáčke
Zdroj: Paulapa
4.
surové cannelloni plníme vychladnutou mäsovou zmesou
Fotorecept: Cannelloni zapečené v paradajkovej omáčke
Fotorecept: Cannelloni zapečené v paradajkovej omáčke
Zdroj: Paulapa
5.
uložíme do vhodnej zapekacej misy a zalejeme omáčkou tak, aby boli celkom ponorené, posypeme syrom, zakryjeme alobalom a dáme piecť na 180°C asi na 45 minút
Fotorecept: Cannelloni zapečené v paradajkovej omáčke
Fotorecept: Cannelloni zapečené v paradajkovej omáčke
Zdroj: Paulapa
6.
potom odokryjeme, znova posypeme syrom a dáme už len zapiecť
Fotorecept: Cannelloni zapečené v paradajkovej omáčke
Fotorecept: Cannelloni zapečené v paradajkovej omáčke
Zdroj: Paulapa
7.
dobrú chuť!
Fotorecept: Cannelloni zapečené v paradajkovej omáčke
Fotorecept: Cannelloni zapečené v paradajkovej omáčke
Zdroj: Paulapa
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať