FOTORECEPT: Bravčové mäso s hubami v tlakovom hrnci
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
bravčové stehno
1
konzerva
sterilizované šampiňóny
4
ČL
hubové korenie
5
ks
cibuľa
2
ČL
mleté čierne korenie
2
ČL
soľ
1
strúčik
cesnaku
postup
1.
Cibuľu nakrájame a speníme na oleji. Pridáme na kocky nakrájané mäso, premiešame.
2.
Osolíme, pridáme čierne a hubové korenie, zalejeme vodou. Zavrieme tlakový hrniec. Privedieme do varu. Keď začne kuchta syčať, stíšime plameň a varíme 25 minút.
3.
Odstavíme, necháme dojsť 10 minút, vypustíme prebytočnú paru, už jej bude málinko. Otvoríme.
Podobné recepty
Ak chcete schudnúť, zjedzte každý deň jeden balíček. Má nízky obsah kalórií a vysoký obsah bielkovín
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Vendelincok
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.