Pridať recept

Bagetky s morčacou pečeňou

ingrediencie

500 g
morčacia pečeň
1 ks
cibuľa
3 ks
slanina
2 strúčiky
cesnaku
štipiek
soľ
štipiek
mleté čierne korenie
4 ks
bageta
2 ks
paradajka
2 ks
kyslá uhorka
2 PL
majonéza

postup

1.
Morčaciu pečeň umyjeme, osušíme a dochutíme koreninami. V panvici rozpálime olej a opražíme na ňom na kolieska nakrájanú cibuľu, na kocky nakrájanú slaninu a prelisovaný cesnak. Pridáme mäso a opečieme ho z oboch strán domäkka. Zmes necháme vychladnúť.
 
2.
Bagety rozkrojíme, natrieme majonézou, naplníme ich mäsovo slaninovou zmesou, nakrájanou uhorkou a paradajkou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať