Morka pečená na slanine
5
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
morka-3-3,5kg
200
g
slanina
2
ks
cibuľa
2
PL
hladká múka
podľa chuti
soľ
postup
1.
Morku prešpikujeme prúžkami slaniny(z polovičnej dávky),dáme na pekáč,pridáme zvyšok nakrájanej slaniny,nakrájanú cibuľu a v rúre za občasného podlievania upečieme.
2.
Morku vyberieme,šťavu vydusíme na tuk,zaprášime múkou,opražíme,zalejeme vodou a varíme.Morku pokrájame na kúsky a polejeme šťavou.Podávame so zeleninovým šalátom.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.