Hovädzie mäso s borievkami
5
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
hovädzie stehno
30
g
slanina
30
g
hladká múka
30
g
masť
40
g
cibuľa
1
dl
kyslá smotana
podľa chuti
bobkový list, tymián, borievky, soľ
trochu
voda
postup
1.
Hovädzie rezne pretrieme slaninou, zľahka obalíme v múke a opražíme na masti. Potom ich vyberieme, pridáme pokrájanú cibuľu, speníme, pridáme všetky koreniny, rezne, podlejeme vodou a dusíme.
2.
Mäkké rezne vyberieme, k šťave pridáme zátrepku s kyslej smotany a múky, povaríme a prelejeme ňou mäso. Podávame s opečenými zemiakmi a zeleninou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.