Pridať recept

Hovädzie mäso s borievkami

ingrediencie

400 g
hovädzie stehno
30 g
slanina
30 g
hladká múka
30 g
masť
40 g
cibuľa
1 dl
kyslá smotana
podľa chuti
bobkový list, tymián, borievky, soľ
trochu
voda

postup

1.
Hovädzie rezne pretrieme slaninou, zľahka obalíme v múke a opražíme na masti. Potom ich vyberieme, pridáme pokrájanú cibuľu, speníme, pridáme všetky koreniny, rezne, podlejeme vodou a dusíme.
 
2.
Mäkké rezne vyberieme, k šťave pridáme zátrepku s kyslej smotany a múky, povaríme a prelejeme ňou mäso. Podávame s opečenými zemiakmi a zeleninou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať